Az M. T. V. K. E.-hez megalakulása óta
1381
tengerimalac került, ebből
1260
örökbeadott, jelenleg
64
tengerimalac vár ideiglenes befogadóknál szerető gazdijára.

Végérvényesen elmalacosodtam - bemutatjuk az Egyesület tagjait

Arra gondoltunk egy picit többet mutatunk meg az egyesületi munkából, mint amit eddig láthattatok. Sorozatunkban bemutatjuk az Egyesület tagjait, bepillantást adunk a kulisszák mögé. Elsőként Papp Renátát ismerhetitek meg, bár valószínűleg sokatoknak már nem kell bemutatni. Reni évek óta oszlopos tagja Egyesületünknek. Ahogy ő fogalmaz "Végérvényesen elmalacosodott... rabul ejtették azok a bizonyos gombszemek". 

pappreni

Cikk folytatása

Köszönőlevél az Expodomnak

Köszönőlevél

A Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület köszöni a lehetőséget, hogy az állatos és iskolai rendezvényeken, egyesületi és családi napokon az Expodom  által felajánlott, kiváló minőségű gyorsan összecsukható sátor használatával vehet részt.

expodom logo hu

Fő tevékenységünk, a tengerimalac-mentés mellett mindig is a prevenció fontosságát hangsúlyozzuk, amelyet oktatással és rendezvényeken, eseményeken való részvétellel tudunk elősegíteni. Eddig általában ki voltunk téve az időjárás viszontagságainak, ezzel a felajánlással ez a kockázat megszűnt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek, hogy munkánkat az általa felajánlott piaci sátor átadásával tervezhetőbbé és könnyebbé teszi.Budapest, 2019. július 24.


Szalai Bálint
M.T.V.K.E., elnök