Figyelmeztetés

The form #7 does not exist or it is not published.

Legyél önkéntes!

Nem kell azonnal elköteleződnöd, már egészen kis odafigyeléssel is rengeteget segíthetsz.

Segíts, hogy minél többen tudjanak helyesen dönteni!

Egyre többen vagyunk, de még mindig nagyon sok helyen nem jártunk, ahol szükség lenne ránk. Töltsd le „A hosszú malacélet titkai” szórólapunkat, és segíts, hogy minél több emberhez eljusson. Megoszthatod tengerimalacot tartó ismerőseiddel vagy beviheted állatkereskedésekbe is, és kérd meg, hogy tájékoztatásként adják oda a vásárolt malacka- vagy tengerimalactáp mellé.


10parancsolatletoltes

Legyél tengerimalac-uber

Sokszor kell fuvaroznunk malacokat ideiglenes befogadókhoz vagy az örökbefogadókhoz különböző városok között, illetve Budapesten belül. Facebook oldalunkon közzéteszünk felhívást, ha segítségre van szükségünk. Figyeld ezeket, és fuvarozz malackákat akár kocsival, akár vonaton vagy BKV-val, ha éppen utadba esik, de jelentkezhetsz e-mailben is fuvarozónak, így elsőként téged hívunk vagy neked írunk, ha a szállításban segítségre van szükségünk.

Látogass el rendezvényeinkre

Gyere el barátaiddal, rokonaiddal rendezvényeinkre, és ismerkedjetek meg a helyes tengerimalac-tartás alapjaival, ezzel is segítve a megfelelő információk terjesztését.
Rendezvényeink (link)

Jelentkezz aktív önkéntesnek!

Ha aktívan szeretnél részt venni az egyesület munkájában, küldj egy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., amiben leírod, miben tudnál segíteni, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Aktív önkéntesként egy év elteltével – mialatt együttműködsz az egyesület tagjaival, kitanulod a malactartás magasiskoláját, megismered az egyesület szerkezetét és céljait – lehetőséged van rendes tagnak jelentkezni. A rendes tagok az egyesületet érintő főbb kérdésekben döntenek, meghatározzák az egyesület irányvonalát, taggyűléseken vesznek részt és szavazati joggal rendelkeznek. A tagok számára kötelező éves tagdíj fizetendő, melynek mértéke 6000 Ft.

Önkéntes jelentkezési lap: